الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب از نظر جسمی که باید قبلش شروع کنی تمام مشکلات بدنت رو رفع کنی دندون خراب ویتامین کم یا چک آپ کامل بدی واسه هر نوع بیماری و عفونتی که خوب محدود میشی تو درمان و داروها و فولیک اسید و ویتامین دی بخوری تو روابط هم خوب اگه زناشویی منظورت باشه لزوما مشکلی به وجود نمیاره مگر شرایط ویژه که تو بارداری ممکنه پیش بیاد و خوب به طبع شاید واقعا نتونید تا مدتها ارتباطی داشته باشی با همسرت ،شوهرت که خودشه ولی هورمونهات بیشتر از ی پریودی ده روزه به هم میریزه و این یعنی خوب هم میتونی خیلی شاد باشی یا برعکس عصبی و خشمگین ویارت زیاد باشه یا ی حاملگی آروم و راحت معمولا از رو خواهر و مادر و مادربزرگت میتونی حدس بزنی که چه بارداری در انتظارته ولی خوب هر کسی هم میتونه بارداری متفاوتی داشته باشه