2777
2789

سلام عزیزان

من دیروز یه اشتباهی کردم خونمون طبقه چهارمه بدون اسانسور 

زیاد پله هارو بالا پایین رفتم چون لک نداشتم فکرشم نمیکردم دوباره ببینم 

شبش اندازه سرانگشت رو لباس زیرم خون بود

هرررسری لک و خون میبینم استرس میگیرم و دوتا سقطم میاد تو ذهنم😔

سریع شیاف واژینال زدم یکم بعد دیدم پس داد اینور دوباره گذاشتم و اخر شب هم مقعدی گذاشتم 

کلا ام استراحت مطلق کردم از دیشب

امروز بهترم کمردرد ندارم و لکا کمرنگ تر شدن ولی کلا دراز کشیدم🤦

دعا کنید بمونه برام این یکیو با تزریق روزی دو دوز هپارین دارم 🥺

برا سلامتی همه نینیا صلوات یادت نره🤲🏻❤️

برات دعا میکنم، انشالله حاملگی موفقی داشته باشی، سوره صافات برای سلامتی جنین بسیار توصیه شده، روزی ده بار پشت سرهم بگو یا سمیع و یا بصیر، بلافاصله ۱۳ بار یا بدیع و یا وهاب، انشالله به حاجتت میرسی

عزیزم شما که دو تا سقط داشتی اصلا نباید پله بالا و پایین کنی من خونم طبقه دومه خدا شاهده جز برای دکتر رفتن اصلا از این پله ها پایین نمیرم رسما خودمو حبس کردم ۹ ماهه به سختیش می ارزه شما هم اینقدر پشت هم شیاف نذار حداکثر روزی دو تا یکی صبح یکی شب همین جوری هم استراحت کن ایشالا چیزی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما که دو تا سقط داشتی اصلا نباید پله بالا و پایین کنی من خونم طبقه دومه خدا شاهده جز برای دکت ...

محبور شدم وگرنه کلا روزی یبارو میرم برا تزریقم اونم مجبوری..

ولی دیگه واقعا باید استراحت کنم نمیخوام هیچجوره اینو از دست بدم انشالله خدا نظری کنه بحالم 🤲🏻

برات دعا میکنم، انشالله حاملگی موفقی داشته باشی، سوره صافات برای سلامتی جنین بسیار توصیه شده، روزی د ...

وای مرسی حتما ذکرارو انجام میدم این روزا خیلی کمک حالمن

چله حدیث کثا و یاسینم دارم 

خدا به دل هممون نگاه کنه🤲🏻❤️

نگران نباش ان شاءالله به لطف امام زمان(عج)نی نیت صحیح وسالم بیاد بغلت .براتون صلوات فرستادم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
نگران نباش ان شاءالله به لطف امام زمان(عج)نی نیت صحیح وسالم میاد بغلت .براتون صلوات فرستادم

قربون دلت برم 

مرسی واقعا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون

منم برا همه منتظرا دعا میکنم خدا نظری کنه پاییز زندگیمون بهار شه🤲🏻❤️

قربون دلت برم  مرسی واقعا خیلی نیاز دارم به دعاهاتون منم برا همه منتظرا دعا میکنم خدا نظری ...

خدانکنه خواهرگلم😘❤چشم اگه لایق باشم دعاتون میکنم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
محبور شدم وگرنه کلا روزی یبارو میرم برا تزریقم اونم مجبوری.. ولی دیگه واقعا باید استراحت کنم نمی ...

واسه تزریق نمی تونی بگی بیان منزل تزریق کنن پله خیلی ضرر داره

واسه تزریق نمی تونی بگی بیان منزل تزریق کنن پله خیلی ضرر داره

هر تزریقو پنجاه میگیرن خواهرم،چون تا اخر بارداری احتمالا تزریق هپارینو خواهم داشت خداتومن میشه😂

روزی دوتا تزریق دارم که شبشو همسرم میزنه روزشو تایم تزریقم همسر سرکاره مجبورم برم بیرون 

هر تزریقو پنجاه میگیرن خواهرم،چون تا اخر بارداری احتمالا تزریق هپارینو خواهم داشت خداتومن میشه😂 رو ...

درسته گرونه منم یه چن روزی که خونریزی بند بیاد و خطر رفع بشه گفتم هر چقدر بتونی بخوابی برات خوبه. انشالله مشکلی پیش نمیاد و به سلامتی این دوران رو تموم می کنی و نی نی خوشگلت رو بغل می کنی

درسته گرونه منم یه چن روزی که خونریزی بند بیاد و خطر رفع بشه گفتم هر چقدر بتونی بخوابی برات خوبه. ان ...

مرسی گلم 

از دیشب که ملا استراحت مطلقم و دراز کشیدم و پیش مامانمم خداروشکر بهترم لکه هام کمتر شده و انشالله قطعم میشه

خدا بزرگه هرچی صلاحه همون میشه🤲🏻

مرسی گلم  از دیشب که ملا استراحت مطلقم و دراز کشیدم و پیش مامانمم خداروشکر بهترم لکه هام کمتر ...

خدا رو شکر  نگران نباش چاره اش شیاف و آمپول پروژسترون و استراحته بزودی خوب میشی انشالله 

هر تزریقو پنجاه میگیرن خواهرم،چون تا اخر بارداری احتمالا تزریق هپارینو خواهم داشت خداتومن میشه😂 رو ...

سلام شما زایمان کردین بسلامتی؟منم سقط داشتم دو بار الان باردارم و قلبش تشکیل شده ۹ هفتمه و از اول هی لکه بینی دارم و امپول انوکساپارین۴۰۰۰ میزنم شما لکه بینیت کی خوب شد