2777
2789

حتی یه تماس  با من نگرفتن که تبریک بگن. (با شوهرم قهر بودن با من قهر نبودن ) ولی الان به پسرشون زنگ زدن تبریک گفتن به من زنگ نزدن  خواهر شوهرامم همین طور. در صورتی که من مشکلی با هیچ کدومشون نداشتم. خواهر شوهر خودم زایمان کرد من به عنوان زندایی بچه بچه زنگ زدم تبریک گفتم حالا اون عمه شده انگار نه انگار 

به یه ورت برن گمشن

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال .به کتف چپت . این مواقع هست آدم طرفشو می شناسه 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

اگه خونواده خودمم‌ اینکارو کنن حاضرم قسم بخورم که ذره ای اهمیت نمیدم 

نیومدن که نیومدن چرا باید ذهنتو درگیرشون کنی؟ مدام خودتو ناراحت میکنی که چی؟ 

بی خیال باش و زندگی کن

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

دخترم ۲۲ ماهشه و هنوز پدرشوهر‌و مادرشوهرو بقیشون نیومدن دخترمو ببینن خداروشکر میکنم راحت شدم از دستشون😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

جهنم‌بابا حوصله داری من ۵ سال نازایی داشتم دهن منو سرویس کردن هر روز میگفتن پس چی شد سنتون رفت بالا برای چی زندگی میکنین مال به چه دردتون میخوره وقتی بچه ندارین اووووو چه حرفا که نمیزدن الان ۷ ماهه باردارم یکیشون حتی یه پیامم بهم نداده اصلا انگار وجود نداریم منم روز صد بار تکرار میکنم جهنم جهنم