2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد....

856 بازدید | 24 پست

شوهرم میخواد یه کاری راه بندازه ولی نمیدونیم چی، با وام ازدواج، مثلا من ایده تولید لباس یا مغازه لباس و کفش فروشی و... بهش دادم خواهش میکنم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هزینه ها بالاست بهترینش موادغذایی اونم جایی که رفت وامد خوب باشه وکیفیت وقیمت مناسب باشه 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
سوپرمارکت بزنه یعنی؟ 

در مورد هر شغلی که میخواد راه اندازی کنه کاملا تحقیق کنه واز چند نفر که در این حوزه هستن محاسن ومعایبو بپرسه با کارخونه ها هم که مواد غذایی عمده دارن صحبت کنه ببنبد میتونن بهتون مواد غذایی بدن یا نه .اما به نظر من الان سوپر مارکت درامدش نسبت به بقیه بهتره چون میشه چند سال یه لباس و کفش و ..رو استفاده کرد اما موادغذایی همبشه استفاده میشه بازهم کاملا تحقیق کنید ومشورت کنید وبعد تصمیم بگیرید 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...

تولیدی اونم با این سرمایه اصلا نمیشه و احتمال موفقیتش هم  کمه ترجیحا لباسهای نسبتا با کیفیت ترجیحا قیمت مناسب و حتی ارزون بیشتر جواب میده البته رهنو اجاره مغازه که یه مشکل مضاعفه مگه اینکه تو اینستا مجازی بخواین کم کم کم کارتونو پیش ببرید که اونم زمان می‌بره اگه بتونید لباس قسطی تو محل خودتون راه بندازید  البته با ضمانت طلا یا شناخت کافی  هم فک کنم جواب بده البته لباسا باید با سلیقه انتخاب بشه مواد غذایی هم میشه ولی یه شریک مطمینا پیدا کنید وبا تحقیقات لازم البته یخچال و اینا نخرید فقط موادی که بدون یخچال بشه نگهداری بشه 

دکه غذا 

ماشین سیار 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن