2777
2789
عنوان

دخترم سینوسهاش چرکی شده و....

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حموم خیلی کم باید بشه. بعد از حموم نباید بخوابن. حتی اگر موهاشون خشک باشه
ربِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِین
از دکترش مطمعنی ؟اخه بعضی از دکتروا کرم دارو دادن رو دارن من هم کتوفین با یه شربت بود که الان اسمش یادم نیست رو میدادم
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
اگه بهتون اسپری سالبوتامول داده،احتمال حساسیت هم داده،عنبر نسارا و هر نوع دود و اسپری و عطر و ادکلن و ادویه براش بده.حتما رعایت کنید.اگه بد دارو میخوره با سرنگ بازی بازی بهش بدید.نگران نباشید انشاءالله زود خوب میشه
سلام.علائمش چی هست سینوزیت.من چند روز پیش که هوا سرد بود فقط سرمو نپوشوندم و رفتم بیرون.روز جمعه از صبح تا شب سر درد داشتم بععدش خوب شد.بینیم هم کیپ شد بود و یکم ابریزش هم داشتم که بعد دو روز خوب شد،اگر سینوزیت باشه علائمش چیه؟ممنون