2777
2789
عنوان

پای پرانتزی

1022 بازدید | 31 پست

دوستان کسی از شما یا اطرافیان تون پای پرانتزی عمل کرده؟ لطف بفرمایید در مورد سن شون و رضایت از عمل برام بگید چون خیلی دودولم برای عمل نیترسم وضعیت بعد عمل بذتر بشه😓😓 به نظرتون خیلی بد و تو چشمخ پای پرانتزی واسه یه دختر؟؟

من وقتی میام نی نی سایت👈🧔 من وقتی از نی نی سایت برمیگردم👈👴

و اگه تو تهران یا تبریز مرکزی میشناسین که بدون عمل با آتل و ... درمان میکنن تا حدی برام یگین مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ورزش هاشو انجام بدی یه سرچ بزن گوگل 

آخه واقعا موثرن؟ شما کسی رو دیدین با ورزش بهتر شده باشه؟

چند سال پیش،دوست خواهرم انجام داد خیلی خوب شد

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
عزیزم فامیل ما عمل کرد پسر بودن شکر خدا خوب شدن . تا اونجا که میتونه ورزش های خاص پا انجام بده و شیر ...

عزمزمه الان موقع راه رفتن لنگ نمیزنن؟ چقدر دوره‌ نقاهت شون بود؟ و چند سالگی عمل کردن؟

آخه واقعا موثرن؟ شما کسی رو دیدین با ورزش بهتر شده باشه؟

بله دیدم ک میگم 

شازده کوچولو زندگی قشنگی داشت !گل رُزِش رو با همه بد خُلقی هاش دوست داشت :)    https://t.me/aramesh_aram0  چنل نوشته هام🕊
و اگه تو تهران یا تبریز مرکزی میشناسین که بدون عمل با آتل و ... درمان میکنن تا حدی برام یگین مرسی

پسر خالم یه مدت طولانی پاش آتل بستن و یه مدت هم گچ گرفتن اما درست نشد آخر عملش کردن الان فعلا با عصا راه میره ۲۳ سالشه نتیجش فعلا معلوم نیس

چند سال پیش،دوست خواهرم انجام داد خیلی خوب شد

گلم چند سال شون بود ایشون ؟ الان راه رفتن شون طبیعیه؟

پای منم پرانتزیه ولی اصلاا بد نیست یا تو چشم نیست ؛ یادمه دبیرستان دبیر ورزش که عیب های بدن مثل گودی کمر ، پرانتزی پا و ... میگفت بیشتر بچه ها پاهاشون پرانتزی بود . ولی میگم اونجور نیست که مشخص باشع

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

پسر خالم یه مدت طولانی پاش آتل بستن و یه مدت هم گچ گرفتن اما درست نشد آخر عملش کردن الان فعلا با عصا ...

عزیزم چند مدته که عمل کردن؟

پای منم پرانتزیه ولی اصلاا بد نیست یا تو چشم نیست ؛ یادمه دبیرستان دبیر ورزش که عیب های بدن مثل گودی ...

در حدود چند سانت یا بند انگشت هست؟ من ساپورت میپوشم خیلی بدم میاد😑😓