2777
2789

غرب تهران کدوم بیمارستان از کف پا خون میگیره واسه تست زردی؟

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه درمانگاه ها انجام میدن دیگه

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
ببر دکتر متخصص دیگه ازمایش خون نمیگیرن یه دستگاه دارن از چشماش میگیرن گناه داره بهتره

دقیق نیست

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
پسر منم زردی پاشت دکتر قطره  بیلی ناستر داد و با دستگاه زردیشو چک میکرد ببری متخصص بهتره گناه د ...

خدا حفظش کنه واست

کدوم دکتر ، کجا بردی؟

احتمالا خوب شیر نمیخوره یا شیرت کمه چون خودمم روزهای اول شیرم کمه بچه هام زردی میگیرن

آره چند روز اول کم بود شیرم

چجوری درمان میکنی پس؟