2777
2789

بچها الان هفت ماه مونده به نظرتون خوبه که به صورت کلی برنامه هفت ماهه رو بگیرم یا اینکه خودم با برنامه خودم پیش برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسانی روزی شیش ساعت 

اگه با برنامه خودت اوکی هستی و خوب پیش میری چرا از مشاور برنامه بگیری؟مشاور شناخت کافی ازت نداره و بیشتر مشاور ها که من دیدم نمیتونن برنامه ای بدن که ادم بتونه باهاش خوب پیش بره

اگه با برنامه خودت اوکی هستی و خوب پیش میری چرا از مشاور برنامه بگیری؟مشاور شناخت کافی ازت نداره و ب ...

آخه یه پیج تو اینستا هست که معتبره و برنامه هفت ماهه رو چیده طبق هر دانش آموزی چه ضعیف چه قوی و از بچهاش شنیدم که خیلی خوبه جبرانی زیاد گذاشته شده و چندین بار مطالب رو میخونن تا کنکور 

میترسم برنامه ریزیم خوب نباشه و وقت کم بیارم 

من اینجوری برنامه ریزی میکنم 

اون چیزایی ک باید تو هفته بخونم مثلا 

شیمی  2 فصل 

زیست 2 

زمین 3 

فیزیک 2 

ریاضی 3

عربی 4

بعد باید اینا رو تا چهارشنبه تموم کنم ک پنجشنبه جمعه رو بزارم برای کار هایی ک نتونستم انجام برم 

بعد همون روز هم برنامه رو مینویسم... 

مثلا امروز شنبه هست برنامه شنبه رو فق امروز می‌نويسم کل هفته رو نمینویسم 

اگه دوست داشتی توام اینجوری بخون اینو به من استاد آزادی گفت طلا المپیاد داره فک کنم پزشتی تهرون هم مبخونه