خب دوست دخترش همه ی پستاش رو لایکش می کنه و کامنت میذاره و همدیگه رو فالو میکنن. یه وقتایی هم بیوهاشون عین همه😑
گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب دوست دخترش همه ی پستاش رو لایکش می کنه و کامنت میذاره و همدیگه رو فالو میکنن. یه وقتایی هم بیوهاش ...
اگه دختره فالو نکنه چی و پسره هم چندتا پیج هنری با اسم دختر فقط فالو کردهدباشه و چندتا هم پسر چی...؟
تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈 دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
اخه دوتا پیچ داره یکی کاری یکی شخصی و اینکه کامنتا بستش و تو فالوراش خیلی دختر هس
خب اینطوری خیلی سخت میشه. به نظرم وقت بذار ببین کدوم یکی از فالور هاشو خودش فالو کرده شاید یه چیزی دستگیرت شد😁
گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
اگه دختره فالو نکنه چی و پسره هم چندتا پیج هنری با اسم دختر فقط فالو کردهدباشه و چندتا هم پسر چی...؟
خب شاید یکی از ادمینای پیج های هنری دوست دخترش باشه. ببین اون پیج ها هم پسره رو فالو کردن یا تو پست های اون پیج های هنری خوده پسره فعالیت داره مثلا کامنت میذاره یا نه. کلا سخت میشه اینجوری
خب شاید یکی از ادمینای پیج های هنری دوست دخترش باشه. ببین اون پیج ها هم پسره رو فالو کردن یا تو پست ...
آخه دختری از پیج های هنری فالو نکرده اونو مشکل همینه کسایی که اون رو فالو کردن فقط پسر هستن ولی خودش پیج های هنری دختر هم فالو کرده
تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈 دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂