2777
2789
عنوان

زندگی بی دغدغه وجود نداره

218 بازدید | 13 پست

عموم پول داره خانواده داره ارامش نداره چون خواب نداره دلیلشم قلبشه که  مریضه و احتمال ایست قلبی داره 

داییم پول داره ارامش داره بچه دار نمیشن 

خالم پول داره خانواده داره پسرش ادم نمیشه 

صاحب کار پدر دوستم میلیارده همه چی داره ولی سالی 2 بار با خانوادش غذا میخورن پدرش  میگفت داشت گریه میکرد پیش من  به این حالش 

یکیم هست همه چی داره خانواده پول ارامش ولی خدارو نداره 

یکیم ارامش و خانواده داره ولی پول نداره 

نیاز که خیلی تلاش کنی هیچ وقت کامل نمیشی 

همیشه از زندگیت راضی باش 

خدایاشکرت 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

همیشه شکر گذارش باشیم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شکرت ولی دمت گرم ....ن سلامتی دارم ن خانواده دارم ن پول دارم ن شوهردرست و حسابی دارم و ن بچه دار میشم 😔 ب همه یکیشو میدی ب من همه را باهم 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...