2777
2789
عنوان

چجوری بفهم دوسم داره یا نه

76 بازدید | 8 پست

بچه ها من از یکی خوشم میاد هم کلاسیم بود البته دوساله فارغ التحصیل شدم تو دوران دانشجوییم یه چند بار هوامو داشت بهم تقلب میداد اینستام فالوش کردم یهددرسیو بلد نبودم شمارمو گرفت بهم تقلب داد ولی من اون مدت خیلی جلف بازی در اوردم و یبارم سر یه موضوعی کمک خواستم گفتم تو مثل برادری پنج شنبه اون هفته هم یه استوریمو سر مسخره بازی ریپلای کرد که یه قهوه بخوریم منم زدم رو شوخیو گفتم اره ولی بعد هیچی نشد نمیدونم شوخی بود چی بود ولی کلا چیکار کنم عکسای بازم تو اینستا گذاشتم و میدونه دوست پسر داشتم

عکسای بازت و بردار دختر خوبیم باش اگه بخوادت میگه بهت

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسای بازت و بردار دختر خوبیم باش اگه بخوادت میگه بهت

اخه بهش گفته بودم تو مثل برادرمی یجورایی پا نمیدادم وقتیم میدیدمش  اصن رومو اونور میکردم سلام نمیکردم  و اینکه چند بار فهمید سر کلاسا با دوست پسر سابقم حرف میزدم🤣

اخه بهش گفته بودم تو مثل برادرمی یجورایی پا نمیدادم وقتیم میدیدمش  اصن رومو اونور میکردم سلام ن ...

خب گند زدی بشین دیگه سر جات😂😂🖐

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
خب بهش گفتی داداش الان چیکار کنه بدبخت

اخه گفت یه قهوه بخوریم سر یه استوریام البته  نمیدونم به شوخی بود چی بود منم ته حرفم اینو بود باشه بخوریم ولی هیچی نشد قهوه سرد شد پس چرا نمیاد بخوریم🤣