2777
2789
عنوان

واقعا برای من سوال شده

74 بازدید | 9 پست

سلام چند ساله می نی سایت هستم کلی تاپیک میخونم شوهرم مادر شوهرم خواهر شوهرم جاری و... 

منو فحش دادند منم فحش دادند کتک زدیم همو و... 

و دقیقا تاپیک دوتا بعدی شوند میبینی نوشتن همون فردی که همو زدن و خوب همو فحش دادن باهاش رفت آمد دارن .میرم میان 

آقا سوال خدایی چجوری غیرتتون قبول می‌کنه باکسی که کتک زده فحش به خاندان اون داده و حسابی ایل تبارتون شسته کنار گذاشته باز ادامه بدید و مهمانی برید 

و یا چجوری روی رفتن به خونه مادر شوهر و... دارید وقتی چند وقت قبل همو کتک زدید یا با فحش تیکه پاره کردید همو 

یا عجبا 🤔

یا تاپیکتون الکیه 

یا واقعا براتون مهم نیست 

باهاتون چجوری رفتار میشه یا با دیگران چجوری رفتار میکنید 🤨

احتمالا الکیه 🥴

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

تا حالا بهش فک نکرده بودم😐🤔

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درعجم والا ب این آدما میگن دورو....من خودم کوچیکترین کدورتی باکسی داشته باشم کات میکنم.

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
احتمالا الکیه 🥴

راس میگناهمیشه اول ازهمه پست میزاری🤣

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
راس میگناهمیشه اول ازهمه پست میزاری🤣

نه بابا🔫😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم درعجم والا ب این آدما میگن دورو....من خودم کوچیکترین کدورتی باکسی داشته باشم کات میکنم.

کات کردن صحیح نیست 

من اگر خدایی نکرده فحاشی کنم به مادر همسرم اصلا دیگه روی رفتن به خونش ندارم یا فحاشی بشنوم از ایشون دیگه رابطه کمرنگی خواهم داشت حداقل جواب نمیدم و مادر صداش نمیکنم 

کات کردن صحیح نیست  من اگر خدایی نکرده فحاشی کنم به مادر همسرم اصلا دیگه روی رفتن به خونش ندار ...

ن من هرکی هرچی بم بگ همون موقعه قفل میکنم نمیتونم چیزی بگم اصنم دعوایی نیستم درنتیجه قطع رابطه میکنم

عزیزم شما ایمپلنت کردید؟

ببخشید رنگ ایمپلنت شما چی بود؟؟

A3؟؟؟

چون میگید دندان های من رنگش زرد هست میخواستم بدونم کدوم رنگ رو زدید

دندون های منم کمی زرد هست بین A2 و A3  موندم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...