دوستان کمک من شنبه تخمک کشی داشتم الان شکمم اب اورده پنج روزه دارم درد میکشم دیگگه واقعا نمیتونم سعیده تخم مرغ بخورم همین ک میره تو دهنم حالت تهوع میگیرم .دوغ و کشک هم خیلی خوردم فایده نداره که نداره....شیاف پروژسترون یه روز زدم وکتر گفت قطعش کن پریود میشی ولی نشدم حالا موندم چکار کنم دیگه تحمل درد ندارم کسی تجربشو داره ؟چکار کردین؟
در انتظار نی نی خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام حیر بطرز شدیدی هایپر شدم و بعد از ۹ روز بستری شدن در بیمارستان و دوبار عمل کردن اومدم خونه ولی هنوز خوب نشدم و گفتن فقط باید منتظر پری باشم ک اونم نمیشم
در انتظار نی نی خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
وای عزیزم درکت میکنم منم همینجوری شدم ۲۶ تا تخمک ازم گرفتن تا دو هفته داغون بودم کاری ...
میشه بگی چجووری خوب شدی من ۹ روز بیمارستان بستری شدم الان اومدم خونه هنوز همونجورم دوبارن عمل آبکشی انجام دادن گفتن اگر تا هفته دیگه بهتر نشدم بازم باید برم بیمارستان ترا خدا چکنم پریود بشم