2777
2789
عنوان

خواستگار تک فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 36 پست
اره همش مبگفت من از خودم تعریف کنم که فکرنکنید شرایطمون اینه مادرشوهر بدی میشم😂

ای جانممم بچس بشون🤣⁦❤️⁩

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
ازش درباره برنامه هاش برای اینده بپرس از مکان خونه ایندتون و رفتوامد با خانواده ها و اینکه دلش میخوا ...

همینش سخته میترسم فکرکنن منظور بدی دارم و از الان حساسم☹

تازه جلسه اول هم هست که قراره صحبت کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینش سخته میترسم فکرکنن منظور بدی دارم و از الان حساسم☹ تازه جلسه اول هم هست که قراره صحبت کنیم

خب جلسه اول جیزی نگو 

از جلسه بعد بگو

مثلا بپرس شما نظرتون درباره رفت و امد با خانواده ها چیه میلتون به اینه رفت و امدمون با خانواده منو و خودتون چقدر باشه 

لیلی من   مستانه ی چشمان توام ...             تو مرگ دلم را ببین و برو  چو طوفان سختی به شاخه ی غم  گل هستی ام را بچین و برو....      
خب جلسه اول جیزی نگو  از جلسه بعد بگو مثلا بپرس شما نظرتون درباره رفت و امد با خانواده ها چیه ...

من با رفت و امد مشکلی ندارم

از نظر تصمیم گیری و اینکه همه چیزو بخواد اول بزاره کف دست مادرش اجازه بگیره مشکل دارم