2777
2789

سلام...مامانا کسی گروه واتساپ که کاربرگ و آموزش داشته باشه واسه کودک 4 ساله میشناسه؟؟ بیشتر میخوام یه برنامه آموزشی معین داشته باشم که براساس اون با پسرم کار کنم...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

چهارشنبه  

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جایی میشناسم انلاین چرتکه و زبان درس میدن

نمیخوام فعلا زیاد درگیر بایدهای یادگیری بشه...میخوام در غالب بازی و سرگرمی یسری کاربرگ آموزشی باهاش کار کنم...زبان رو هم با کارتونای مناسب سنش فعلا شروع کردم...مرسی مهربون...

نمیخوام فعلا زیاد درگیر بایدهای یادگیری بشه...میخوام در غالب بازی و سرگرمی یسری کاربرگ آموزشی باهاش ...

اره زوده در حد بازی فکری و اینا انجام بده

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تورو توی دلم گذاشت آنشب همه  ملائکه نوید آمدن یار امام مهدی عجل الله را دادند 
سلام این سوال منم هست دخترم ۳ سالشه نمیدونم تو خونه چکار کنم باهاش

کلاس آنلاین زبان الان پسر من چهار سال داره ترم سه فان تایمه خیلی خوبه

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏