2777
2789

اووووف، یادش بخیر، من دبیرستانی بودم استفاده میکردم. حدودا ۱۸_۱۹ سال پیش.

مگه هنوز هست؟؟؟

اونوقتها عالی بود...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

ببخشید می دونی

وقتی به نی نی سایت با شماره ثبت نام می کنی

ایا شمارت واسه بقیه دیده میشه یا نه

تایپک زدم ولی نفهمیدم راستش بعضی ها گفتن بله 

اگه می دونی بگو 

حس ششمی سایتم سوال داشتی در خدمتم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووووف، یادش بخیر، من دبیرستانی بودم استفاده میکردم. حدودا ۱۸_۱۹ سال پیش. مگه هنوز هست؟؟؟ اونوقتها ...

اره عزیزم😆

به نظرت چطوره بگیرم 

قیمتش مفته😆

I only see humans but not humanity
ببخشید می دونی وقتی به نی نی سایت با شماره ثبت نام می کنی ایا شمارت واسه بقیه دیده میشه یا نه تای ...

منم با شماره امدم 

والا فکر نکنم 

یعنی خودشون که ادعا میکنن دیده نمیشه 😊

وای یادش بخیر ،کل نوجونی این کرم رو میزدم ،تو کیف همه دختر دبیرستانی ها بود

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اره عزیزم😆 به نظرت چطوره بگیرم  قیمتش مفته😆

والا اونوقتها خیلی عالی بود. چقدر شده قیمتش؟؟؟

به بنظرم امتحان کن اگر قیمتش خوبه. بهت ساخت چند تا بگیر بزار خونه که دم دستت داشته باشی.

پوشش دهی خوبی داشت، خیلی چرب نبود، بو کمی هم داشت قبلاً.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
والا اونوقتها خیلی عالی بود. چقدر شده قیمتش؟؟؟ به بنظرم امتحان کن اگر قیمتش خوبه. بهت ساخت چند تا ب ...

گلین شاپ گذاشته 38 تومن 

پس بخرم خودش که خیلی تعریف کرده 

مامان و زن دایی و زن عموم ام خیلی تعریف کردن 

خالمم میگفت این فقط بدیش اینکه تموم نمیشه😂

گلین شاپ گذاشته 38 تومن  پس بخرم خودش که خیلی تعریف کرده  مامان و زن دایی و زن عموم ام خ ...

راس میگه😂😂😂خیلی طول می‌کشه تموم بشه... عجب جالب گفته.

قیمتش خوبه، امتحان کن. می ارزه به نظرم.

مبارکت باشه 🌹

راس میگه😂😂😂خیلی طول می‌کشه تموم بشه... عجب جالب گفته. قیمتش خوبه، امتحان کن. می ارزه به نظرم. م ...

مرسی گلم 😍

اره خالم مدل نظر دادناش باهمه فرق داره 😂