2777
2789
عنوان

دنیای موازی (صفر)

900 بازدید | 93 پست

موهام آبیه، از آندرومدا اومدم زمینو نجات بدم. نه موهام ‌سرمه ایه، فره و پیچ و تاب داره. مثل تیتراژ کارتونا روی ماه میشینم و پامو میندازم رو پاهام، ماه دلش گرفته، از غماش میگه، از جون به لب شدنِ خورشیدیش میگه، دست میکشم به چروکای صورت قشنگش. لبخند میزنه، یه مشت ستاره بهم هدیه میده تا بیارم برات. میدمشون به آدما، آدمایی که اشکاشون بی جواب مونده، اما اونی که پر نور تره رو میون‌موهام‌ نگه میدارم، هر چند تو نمیای. ولی مهم ‌نیست، از زمینیا یاد گرفتم اگه خودمو گول بزنم آسمون آبی تره.

شما هم دنیای خودتونو بگید :)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دنیا موازی من یه جاسوس حرفه ای انگلیسی هستم.

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)

تو یه کشور خارجی به دنیا اومدم 

حقوقم به عنوان یه انسان به رسمیت شناخته میشه 

خیلی لذت بخشه 

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
یه قدرت ذهنی هست که باهاش همه کار میتونی بکنی .مغز انسان خیلی خیلی قدرتمند و پیچیدس

اره

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

[QUOTE=216538237]چه جذاب، بیشتر بگو اگه دوست داشتی[/QUOTE

بیشتر نداره دیگه جاسوس باهوش و مسلط هستم .ماموریته ای سخت و غیر ممکن زیاد انجام میدم    

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)