2777
2789
عنوان

میشه خواهش کنم بیاین و جواب بدین

136 بازدید | 32 پست

من مامانم امروز رفت بهداشت بهداشت بهش گفت قندت بالاس گفت بعد از ظهر برو رژیم بگیر رژیم غذایی بعد بهداشت گفت امکان داره کور بشه یا بچه دیابت بگیره شما تاحالا تجربشو داشتین؟یعنی بچمون چیزیش نمیشه؟ ما هیچ سابقه دیابت نداریم مامانمم دیابت نداره فقط باردار شد گفتن قندت بالاس

خواهش میکنم جواب بدین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندماهس؟ ازمایش تو باردایشون نرفتن؟ فقط بهداشت رفتن؟ هرچقد بالا باشه با انسولین میارنش پایین فقط بای ...

مامانم ۲۶ هفته و چند روزشه 

دوشنبه رفتم ازمایش قند بارداری گرفتن 

فعلا فقط بهداشت گفت بیارش 

بیاد پایین دیگه بچه چیزیش نمیشه ن؟

گفتن بچه کور میشه تروخدا یعنی راسته این؟نکنه چیزیش بشه بچه 

وای نهههه این حرفا چیههه... اول با تغذیه کنترل میکنن نشد انسولین تجویز میکنن

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
وای نهههه این حرفا چیههه... اول با تغذیه کنترل میکنن نشد انسولین تجویز میکنن

بعد بچه دیابت نمیگیره ن؟

بچه هم کور نمیشه نه ؟ اگه بدونین چقد مامانم گریه میکنه خودم چه استرسی دارم اصلا احساس میکنم یه سنگی رو سینمه

مامانم ۲۶ هفته و چند روزشه  دوشنبه رفتم ازمایش قند بارداری گرفتن  فعلا فقط بهداشت گفت بی ...

خب عزیزم باید همون اول ک فهمیدن باردارن برن ازمایش کلی بدن سهل انگاری کردن ولی خب هنوزم دیر نیس خوبه ک فهمیدن فقط الان دیگه برن ازمایش کلی بدن و ببرن پیش متخصص تغذیه یا غدد

انقدی برا مادرتون خطر داره برا بچه نداره، نهایت بچه زیادی تپل میشه، من نشنیدم بگن بچه کور میشه😐

والا رفتیم بهداشت اینو گفت اصلا مامانم از بهداشت تا الان ک اومدیم خونمون همینطور داره اشک میریزه