2777
2789
عنوان

بالاخره بهش گفتم😔

210 بازدید | 6 پست

دیشب بالاخره به کسیکه دوسش دارم گفتم که هیچ جوره امکان بهم رسیدن ما نیست و به قول معروف آب پاکی رو ریختم رو دستش.

خیلییییی ناراحت شد.خیلی غصه خورد.منم خودم خیلی ناراحت شدم.اما وقتی به حرفای مادرم واقعا فکر میکنم میبینم حق با اونه.

به نظرشما اشتباه کردم که بهش گفتم و امیدش رو نا امید کردم؟

اخه نخواستم بیخودی امیدواربشه و عمرشو به پای عشقی که سرانجامی نداره تلف کنه.

خدا خودش برای همه خیر بخواد برای ماهم خیر بخواد🤲🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهترین کارو کردی درسته سخته ولی میگذره ادم باید جوانبو بسنجه همه چی که با دوست داستنو عشق درست نمیشه یه جاهایی باید چشارو باز کرد و واقعن فک کرد که  راهو کار درست چیه... بسپار به خدا هر چی صلاحه اتفاق بیفته انشالا

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖
بنظرم بهترین کارو کردی درسته سخته ولی میگذره ادم باید جوانبو بسنجه همه چی که با دوست داستنو عشق درست ...

ممنون مرسی از دعای خیرتون انشالله برای شماهم همینطور باشه.

اره واقعا بعضی وقتا باید آدم چشماشو رو قلبش ببنده و با عقلش جلوبره