2777
2789
عنوان

انگل نوزاد

4523 بازدید | 19 پست

سلام...من امروز صبح که پوشک پسرم رو باز کردم تو پوشکش یه چیزی شبیه به کرم دیدم خیلی بودن یه جا جمع شده بود ...یعنی امکانش هست نوزاد انگل بگیر دوستان؟؟ پسرم پنج ماهشه

😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی؟عکس میگرفتی  تکون میخوردن؟

نه تکون نمیخوردن.... عکس گرفتم..ولی با خال دندون زدم نرم بودن..عکسشپ بفرستم چندشتون نمیشه اخه پی پی کرده

نه تکون نمیخوردن.... عکس گرفتم..ولی با خال دندون زدم نرم بودن..عکسشپ بفرستم چندشتون نمیشه اخه پی پی ...

بهش فقط شیر میدی؟

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
ن  بچه ای که خیلی بور باشه انگل میگیرن خواهرم منم انگل گرفته بود وایییی قللکش میومد جیغ میزدد

یعنی چی خیلی بور باشه؟..پسرم من چند روزه یهو تو خواب جیغ میزنه انگار یه جاش درد داشته باشه دست زدم به گوشش درد نداشت دست زدم به شکمش باز درد نداشت کلافه بودم که چشه تا امروز که با این صحنه رو به رو شدم🥴🥴🥴

عزیزم انگل در کودکان به خاطر اینه که بچه دستش کثیف و آلوده است به موقع نمیشوره موقع رفتن دستشویی باعث میشه انگل بگیر بچه پنج ماهه بعید میدونم که شیر مادر میخوره و شیر مادر که انگل وارد نمیشه بعدش هم بچه تب میکنه دل درد میشه خارش مقعد داره بی اشتهایی یا پر اشتهایی داره کلا باید بهداشت رعایت بشه برای اینکه خیالت راحت بشه شماره تلفن آقای دکتر واست میزارم میتونی تماس بگیری سوال کنی نگران نباش  اینستاگرام ش dr.mohsenakheshteh

09981480088

عزیزم انگل در کودکان به خاطر اینه که بچه دستش کثیف و آلوده است به موقع نمیشوره موقع رفتن دستشویی باع ...

بردمش دکتر گفت انگل نیست

پی پی دخترم ۸ ماهشه امروز مدفوع کرد اینا بود ن حرکت ن چیزی انگار دونه بود

برا بچه شما اینجوری بود

انگل داشت ؟

ولم به اشوب افتاد

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم الهی همه عاقبت بخیر بشن