2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم این رفتارو دارم تمرین میکنم ک تصمیم هیجانی نگیرم،قبلاهرکی هرچی میگفت بدون فکرجواب میدادم ولی الان میگم خبرت میکنم بعدفکرامومیکنم وجواب میدم

منتظرم ک برسیم بهم🥲

منطق بهتر از احساسات

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

کسایی ک باهاشون در ارتباطی و نشست و برخاست می کنی تاثیر مستقیم دارن رو آیندت....پس حواست باشه با کیا دوس میشی و اونا رو تو دایره اطرافیانت میاری

من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری

هر کاری که حالتو خوب کنه انجامش بده حتی اگه همه باهات مخالفت کنن

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
کسایی ک باهاشون در ارتباطی و نشست و برخاست می کنی تاثیر مستقیم دارن رو آیندت....پس حواست باشه با کیا ...

خیلی هارو راه دادم ب زندگیم ولی دیگ باید اضافیاروحذف کنم

منتظرم ک برسیم بهم🥲