2777
2789
عنوان

چربی سوز ترین ورزش‌ کدومه؟

594 بازدید | 12 پست

میخوام تو‌ مدت زمان خیلی کم ۱۰ کیلو کم کنم 

کسی تجربه ای داره؟؟

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم با یه برنامه خیلی وزن کم کرد توی گوگل پلی بود اگه بخوای برات عکسشو میزارم اینجا توی دوماه ...

میشه بذاری عکسو

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 
 کلا از بالا پنج تای اولی خیلی عالی هست بعد هر روز انجام بدی حتما نتیجه میگیری..

مثلا مادرتون هرروز هر ۵تارو انجام مبدادن؟؟ خیلی سخته که

مثلا مادرتون هرروز هر ۵تارو انجام مبدادن؟؟ خیلی سخته که

هر پنج تا نه کلا گفتم😂 مادرم دوتا رو انجام می‌داد در روز 

من باشگاه میرفتم یه مدت بخاطر کرونا تعطیل شده بود مربیم اینارو پیشنهاد داد 

بعد من به مادرم گفتم واقعا نتیجشو دید 

شما هم در کنارش رژیم غذایی رو داشته باشی حتما وزن کم میکنید 

هر پنج تا نه کلا گفتم😂 مادرم دوتا رو انجام می‌داد در روز  من باشگاه میرفتم یه مدت بخاطر کرونا ...

مرسی عزیزم