با توجه به اینکه مسئول تاپیک قبل اعلام کرد که فقط از دکتر و بیمارستان حرف بزنیم من این تاپیک رو زدم و دیگه هم اونجا نمیام. اگه دوس داشتین بحرفیم بیاین اینجا من معمولا هستم
اینم عکس های گل پسر من
http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=158426
تزیینات سیسمونی و اتاق کودکwww.babynamadi.ir
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پیامبر(ص)فرمودند:**هر کس ابروی مومنی را حفظ کند بدون تردید بهشت بر او واجب شود**
چـــــــــــــــادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …
پیامبر(ص)فرمودند:**هر کس ابروی مومنی را حفظ کند بدون تردید بهشت بر او واجب شود**
چـــــــــــــــادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …
وید ویدی ................خانم دکتر نسرین مالکی .......عالیه حرف نداره از هر لحاظ که بگی...........خیابان توحید میانی روبروی پاساژ مریم ...بیمارستان سعدی هم زایمان ها رو انجام میده
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم...
کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند...
برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم...
با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
سلام تلماه جون شما پیشش بچه دار شدی؟؟ الان بارداری؟ نمیدونی نظرش سزارینه یا طبیعی؟