2777
2789
عنوان

بچم تو هفته17سقط شده

200 بازدید | 8 پست

سلام خانما چند روز قبل 28آبان بچم تو هفته17سقط شد همش هم به‌خاطر افتادن از سه پله کوتاه. ولی اون صبح بعد از افتادن درد زیادی نداشتم ولی دست احتیاط از روستا رفتیم مشهد تا ساعت 12 شب که درد داشتم در عرض یک ربع دردم خیلی شدید شد. آنقدر زیاد شد که زنگ زدیم آمبولانس آمد. تا برسیم بیمارستان هاشمی نژاد مشهد تو آمبولانس بچم با کیسه آبش به دنیا آمد. دکتر و ماما بند ناف آرام کشیدن تا جفت ازش جدا نشه اینطوری جفت هم خارج کردن.فقط همون روز و نصف روز بعد فقط خونریزی داشتم اما عضلات زیردلم و کمرم درد میکنه. فکر نکنید من مادر بی‌احساسیم فقط داغونم ودرد دارم چه روحی و چه عاطفی و چه جسمی. درد جسمی خوب میشه ولی عاطفی و روحی دیرتر از همه خوب میشن. مخصوصا اگه دلت هم از همسر بی‌وفایی که داری گرفته باشه. شوهر من حتی به خودش زحمت نداد بیاد دیدنم چه تو بیمارستان چه تو خونه مامان وبابام. اون تا پشت در خونه مامان و بابام آمد ولی نیامد بگه خوبی یا نه فقط بهم تهمت زد که بچمون رو کشتم به جای اینکه دلداریم بده.فقط نوشتم تا یکم درد و دل کنم آخه بدجور دلم گرفته بود. ببخشید از همتون.

Mah

الهی عزیزم

ایشالا دامنت دوباره سبز میشه قربونت برم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.