2777
2789
عنوان

ژله با قالب....

60 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ما فرداشب مهمون داریم 

میخوام ژله درست کنم 

هربار که درست میکنم با قالب خیلی شل و وله 

همش آب شده 

یه راهکار بدین که سفت باشه ژله و از قالب به راحتی دربیاد 

ممنون میشم راهنماییم کنیم   

چ عجیب

مال منکه نمیشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری درستش میکنی عزیزم ؟ من دوست دارم سفت بشه ژله ها  همش آب میشه وقتی از قالب درمیارم

طرز استفادش روش نوشته گلم

من طبق همون درس میکنم سریع میزارمش یخچال تا چندساعت بمونه 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

از چ جنس قالبی استفاده میکنی؟ زیاد اب نریز لیوانات سر خالی باش بعد بزار رو بخار کتری کامل حلش ته قالب یکم با دستمال کاغذی چرب کن من هیچ وقت چرب نمیکنم و خوب درمیاد ولی میگی درنمیاد حالا چرب کن خیلی خیلی کم

آخه من تو قالب درست میکنم  بنظرتون از امشب درستش کنم ؟

کف قالبتو چرب کن

اره خیلیم عالی

از چ جنس قالبی استفاده میکنی؟ زیاد اب نریز لیوانات سر خالی باش بعد بزار رو بخار کتری کامل حلش ته قال ...

قالبم سیلیکونی نیست 

چند وقت پیش درست کردم راحت دراومد یکمی گذاشتمش تو آب داغ زود دراومد 

فقط دوست دارم یکمی سفت باشه