2777
2789

بچه ها اگه چیزی در مورد کلیه مولتی کیستیک میدونین بگین

هر دوکلیه جنین مولت کیستیک هستش 

دوستم داره از استرس میمیزه لطفا اگه چیزی میدونین راهنمایی کنین 

خوشگل بلا هستم عخش همتون😓✌                     نینی سایت نیس که سرزمین عجایبه بعضیاتون خدایی تو زندگی هم همینقدر اعجوبه اید لعنتیا              _بادمجونی🍆                                                        _ نه هویجم✋                                                     دو ایرانی در حال استفاده از برنامه shareit             لباتون همیشه خندون برای حال دلم دعا کنین  ❤     تیکرم بارداری لاغریع مثلا اگه لاغرشم که نمیشم   بدتر میزنم چاق میشم  .                                            اما اینبار اراده م قویه ✌✌✌👏         
میشه بگید چیکار کردید منم این مشکل و دارم

چیشد اخرش؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.