2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دخترت چطوره؟بهتر شد؟؟

سلام عزیزم خوبی دخترم خوبه خداروشکر مرخص کردن یه هفته میشه ولی پسرم بخاطر عفونتی که داره هنوز بستریه گفتن عفونتش از ۶۰ رسیده به ۱۶ باید ۶ بشه مرخص بشه البته سه روز قبل گفته فردا قراره شوهرم بره دعا کن برام ۰😘

سلام عزیزم خوبی دخترم خوبه خداروشکر مرخص کردن یه هفته میشه ولی پسرم بخاطر عفونتی که داره هنوز بستریه ...

خیلی تو فکرت بودم و همش چک میکردم‌تاپیک زدی یا نه.حتما دعات میکنم.توام الان بچه شیر میدی منو دعا کن.پسرت حتما برمیگرده تو بغلت.خدا بهترین محافظه برای نی نی ها

یاسی جون چطوری؟دوقلوها خوب شدن انشالله؟من به فکرتم عزیزم

قربونت‌مهربانو‌جون خداروشکر دخترم خوب شده امروز همسرم گفت که بهم باید برم چن روز شیر بدم بهش اونجا مرخص کنن خداروشکر گفت خوب شده قربون دل مهربونت مهربونم😘😘😘

سلام اره عزیزم خداروشکر خوب شده

خدارو هزار مرتبه شکر.من نگران حالع پسرتون بودم خداروشکر که خوب شدع پس پسرتون هم مرخص شد؟

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
خدارو هزار مرتبه شکر.من نگران حالع پسرتون بودم خداروشکر که خوب شدع پس پسرتون هم مرخص شد؟

ممنون گلم انشاءالله هرچی ازخدامیخوای به قلب مهربونت بده😘

گفتن‌ حجم شیرش بره بالامرخص میشه