2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ کاشتم داخله باغچه تا که درخت مرغ دربیاد 

هنوز در نیومده 

شما میگید امیدوار باشم

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

وقتی بارون میومد با آب پاش منم آب میپاشیدم تو حیاط میگفتم دارم ب بارون کمک میکنم حیاطو خیس کنه 😐

قلبم تیر کشید یادم افتاد چقد تباه بودم 😑😂

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

هر مراسم ختمی که بود بعدش منو دوستم مورچه میکشتیم بعد براش خاکسپاری میگرفتیم مث خر زجه میزدیم  

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏

تا قبل ازسوم راهنمایی عروسک بازی می‌کردم😑😁

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

ب یکی از همسایه هامون،،، به دخترش گفتم اسمم السا فامیلیمم‌.... (فامیلی مامانمو گفتم) سالها بعد ک مدرسه رفتم اون دختره رو دیدم‌اومده تو کلاس ما😬😁 هیچی دیگه اونم‌فهمیده بود من چرت گفتم

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
هر مراسم ختمی که بود بعدش منو دوستم مورچه میکشتیم بعد براش خاکسپاری میگرفتیم مث خر زجه میزدیم   ...

🤣🤣🤣

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

اهان

یه بسته پنبه داشتیم تو کمد

فندک بابامم بود🙃

من باخودم گفتم یزره از پنبرو بسوزونم چجوریه

یزرشو ازلاستیک آویزون کردم فندک زدم

تا بخودم بیام همش سوخت ریخت رو موکت🤐

منم کتک خوردم😑😐

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

نگین روی لباسمو میکندم برای کاردستی

روی زنای همسایه وقتی تو حیاط جمع میشدن اب میریختم چون با مامانم بد حرف زده بودن پشیمونم نیستم

فک میکردم هرچی به گل بیشتر اب بدی زودتر رشد میکنه این شد ک باغچه تبدیل شد به استخر

You and I drink the poison from the same vine