2777
2789
عنوان

مادر خواستگارم 🌹

1178 بازدید | 43 پست

خواستگارم قدش فکر کنم ۱۶۳ باشه زیاد بلند نیست 

پسره شبیه مامانشه ، ولی یه چیزی منو میترسونه این که مامانش به طور غیر متعارفی کم حرفه 

مثلا بار اول که صداشو پشت تلفن شنیدم با مامانم صحبت میکرد ، گفتم چرا این اینجوری حرف میزنه 

حالا گفتیم بریم جلوتر ، حضوری هم مامان پسره رو دیدیم ، عادی نیست 

زیاد حرف نمیزنه ، حتی برای اینکه جواب من رو بپرسن مثبت یا منفی ، یکی از بستگانشون به مامانم زنگ میزد 

برای آشنایی بیشتر رفتیم خونه خواستگار ، بازم چندتا بستگان پذیرایی کردن به جای مادر خواستگار 

حس خوبی ندارم ، اخه پسره سیب از وسط نصف شده مامانشه 

قد هر دو هم  (مادر و پسر )کوتاه و کمی هم چاق

خدایا قصد توهین با بنده هاتو ندارم همه بنده های خدا هستیم ولی میترسم بیماری ژنتیک داشته باشن ، فردا ژنشون به بچه من برسه 

از یه طرف مامان و بابام میگن خونه و ماشین داره ولی گفتم اینا ملاک نیست 

خداییش کسی میدونه خواهرانه کمکم که برای حوائج قلبیش ایه الکرسی میتونم چند روزه درگیری فکری شدیدی دارم 🤲

مچکر 🌹🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

با پسره حرف نزدی ببینی چ جوریه

شاید مامانش سکته ای چیزی ردکرده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تحقیق کنید ببینید بیماری چیزی شاید مادرش داشته باشه. بعدشم با خواستگارت مگه حرف نمیزنی ببینی کم حرفه یا نه؟ ازمایش ژنتیک قبل ازدواج بدید معلوم میشه بیماری ژنتیکی دارن یا نه

شاید کم حرف و درونگرا باشن 

منم خیلی درونگرام و کم حرف زن دایی بیشعورم ب مامانم گفته بود بچت مشکل داره😒

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...