2777
2789
عنوان

پیام مسخره نامزدم به من

1076 بازدید | 62 پست

دیشب خیلی بهش فکر کردم، راهمون دوره، نتونستم از دوریش بخوابم، اینا رو 3 نصفه شب فرستادم بهش :

ساعت 2 نصف شب و هم گذشته

همه خوابن، حتی خورشید

ولی من نه

من نمیتونم بخوابم

خوابم نمیبره

تا حالا میدونستی وقتی نیستی من شبا خوابم نمیبره؟ تا حالا فکر کردی من چه حسی بهت دارم و چقدر عذاب میکشم؟ میدونی نبودنت، اینکه خیلی جاها نیاز دارم بغلم کنی باهام حرف بزنی کمکم کنی بهم دلگرمی بدی نیستی چطور ذره ذره آبم می کنه؟ 

نمیتونم حال خودم و باور کنم

الان خودم و نمیفهمم

چرا اینقدر عوض شدم؟ یعنی من همون دختر مغرورم که کسی هیچوقت ذره ای تو دلم خونه نکرده بود؟

کِی این همه عاشق شدم؟

چقدر گاهی به بودنت نیاز دارم....💔

این همه واسش تایپ کردم آخر تازه الان نوشته منم همینطور، یکم بهم برخورد، نظرتون چیه، دلم میخواد یه جوری نشون بدم ناراحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سین کن جواب نده😂😂😂

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

یاد ی پیام دارم برای پارسالیپ عزیز افتادم😂😂

خب بهش بگو عزیزم این همه عاشقانه برات نوشتم دو کلمه هم تو میگفتی با شوخی و خنده منظورتو برسون

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
حق دارم ناراحت شم؟ 

نمیدونم

ولی اینجور ب قضیه نگاه کن که خستس یا بی حوصله

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

چه بی حس😐 من با خوندنش الان احساساتی شدم 😂 

به نظر من جوابش از این به بعد سرد بده 

وقتی گفته چته دلیلش رو بدون ضعیف بازی بگو 

اگر یباررچیز احساس فرستاد بگو‌ اوکی 

حتی منم‌ همینطور نگو

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

پیامت زیادم عاشقانه نیست انگار لحن طلبکارانه داره بیشتر تا عاشقانه و محبت آمیز....

نمی‌دونم من حس بازخواست شدن بهم دست داد.

و این حس که انگار داری بهش میگی تو به اندازه ی کافی خوب نیستی و انگار میگی برام عجیبه که اینطوری شدم😐😐😐