2777
2789
عنوان

کمک هزینه برای بچه دار شدن

1316 بازدید | 82 پست

سلام دوستان خواستم بگم برنامه ی سمت خدا دوبار شروع به کمک زوج های نابار ور کرده ۱۸ هم هر ماه قمری ثبت نام دارن اینستا گرامشون رو بزنید اطلاعات لازم رو نوشتن که باید چکار کنید فردا هم باز ثبت نام دارن داخل اینستاگرام باید بهشون پیام بدین برا ثبت نام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم هزینه ناباروری چقدر هست ولی خب اگه کسی هزینشو نداشته باشه بهتر نیست بچه نیاره؟ یوقت هزینه ...

به همین داشتم فکر میکردم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من خواهرم و شوهرش مشکل دارن  هر دو  ولی دکتر تایید نکرده.  ب اینان  تعلق میگیره؟

اینستا چی سرچ کنه سمت خدا؟؟؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

من نمیدونم هزینه ناباروری چقدر هست ولی خب اگه کسی هزینشو نداشته باشه بهتر نیست بچه نیاره؟ یوقت هزینه ...

خب نه واسه  بعضیا مثلا  هزینه 50 یا 60 میلیون میخاد  ک خب واقعا پول زیادیه. خواهر من  خونه دارن  همسرش شغلش خوبه ولی خوب  50  میلیدن تومن باز زیاد دیگ . اگ  مثلا  نصفش کمک کنن  خوبه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

عزیزم ۵۰ میلیون وامه با فرصت ۶ ماهه یعنی برا یه بچه بس نیست ۵۰ تا چند سال!!!

یکی از اشناهای ما بهش وام دادن نمیدونم جریانش چیه

اها پس ب درد  نمیخوره همجین گفتن  کمک فکرکردم   نصف  هزینه  رایگان میدن

نه عزیزم بعضی ها تا ۶۰ میلیون هم میرسه یهویی ۶۰ میلیون زیاده دیگه

صلوات

این پول احتمالا صرف هزینه های ناباروری و لقاح و تامین تخمک و رحم اجاره ای میشه 

چیزیش باقی نمیمونه برای بعد از تولد بچه

جواب ابلهان خاموشیست
من خواهرم و شوهرش مشکل دارن  هر دو  ولی دکتر تایید نکرده.  ب اینان  تعلق میگیره؟ ...

شبکه سلامت مرتب داره زیرنویس میکنه من زیاد دقت نکردم خودت نگاه کن نوشته بود طبق قانون ۵۰ میلیون وام با فرصت پرداخت ۶ ماهه

خب ۵۰ملیون نصفشو هزینه کنن برای بارداری نصفه بعدیشم هزینه ازمایش و سنو ها و زایمان و نهایت بشه یه سیسمونی هم گرفت، چطور برای چند سالش بس باشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

۵ملیون وام میدن از این برنامه

وای مردم از خنده😂😂😂 5 تومن فقط  این پول رفت امد شاید  بشه والا دیگ پول رفت امد  حالا بخواد  ی شب بمونه از راه  دور باشه. منو شرمنده کردن  با این  کمک هاسون