2777
2789

؟! 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

وااای چ حس خوووبی

انشاالله منم ب زودی این مرحله برسم😉😍

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
وااای چ حس خوووبی انشاالله منم ب زودی این مرحله برسم😉😍

ایشالا عزیزم

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی بیمارستانا یه سری چیزا میدن !

سرچ کنی کلی تاپیک هست نمیشه لینک گذاشت وگرنه برات میذاشتم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

یه پتو واسه بچه کیسه خواب نبر بچه کوچیکه هی میره ته کیسه😁

پتو لباس دکمه دار سایز صفر

کلاه بچه

فلاکس چای و لیوان و قندشیرینی بیسکوییت... 

شیشه پستونک که نمیزارن

پوشک کوچک و بزرگ

شورت حتما دوسه تا بگیر اگر طبیعی هستی بعدش خونریزی داری اونم زیاد

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

نوار واسه خودت، پوشک واسه بچه، دودست لباس کامل واسه بچه، پتو بچه،شیشه شیر، کمربند بعد زایمان حتما ببر ببند، خرما ببر اولین چیزی که بعد زایمان میخوری خرما باشه، اگه اهل آرایشی لوازم آرایش،شورت واسه خودت، 

ساک بچه . لباس سایز صفر و لباس گرم .پوشک. پتو دورپیچ. پوشک سایز بزرگ برا خودت. لباس زیر اضافه برا خودت. ساک حمل بچه هم باشه بد نیست . یه پارچه سفید نازک برای رو سرش  

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

برای خودت کمپوت گلابی ببر اگه سزارین هستی بعد عمل بخوری دفع مدفوع راحت میکنه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

سلام

۱.پوشک نوزاد

۲.ملحفه یا پتوی مخصوص نوزاد

۳. یک دست لباس مناسب نوزاد به همراه کلاه

۴.پوشک بزرگ برای مادر  و دروشیت برای زمان که برای زایمان تشریف میاری

۵.دستمال مرطوب نوزاد

۶.دمپایی تمیز

۷.تمام سونوگرافی و آزمایشاتی که از اوایل بارداری انجام دادید حتما مرتب در یک پوشه به همراه داشته باشید

اقلام  ضروری که باید به همراه داشته باشید🌺

اینو از خود بیمارستان ب من گفتن اماده کنید

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

خرما هم ببر . شیرتو زیاد میکنه و بچه رو صبور یدونه تسبیحم ببر ذکر بگو برا مام دعا کن چون اون لحظه دعات مستجابه .و ایشالا که زایمان خوبی داشته باشی 😍😍😍     

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

واسه خودت: یه دست لباس نوار بهداشتی شونه شارژر لوازم عارایشی 

واسه نوراد:ست بیمارستانی ببر :من قنداق سوییسی بردم خیلی خوبه با یه دونه پتو .پوشک سایز ۱ . دستمال مرطوب.زیرانداز تعویض. یکی دو دست هم لباس اضافه واسه بچه بردار.

بعد زایمان هم بهت میگن باید چایی با خرما بخوری حتما ببر

همه کسم دخترم❤