2777
2789
عنوان

خون ریزی شدید😭😭

162 بازدید | 11 پست

سلام من مشکل تنبلی دارم تا پارسال میرفتم دکتر و زیر نظر بودم یک سالی میشه شوهرم بیکاره و نتونستم برم دکتر تا دو ماه قبل هم دویا سه ماه ی بار پریود میشدم الان میرم باشگاه وزنم میاد پایین پریودیام اول شد ده روزی یک بار حالا نزدیک یک ماهه بشدت خون ریزی دارم تاجایی که ساعتی یک بار نوار عوض میکنم امروز خیلی حالم بدتر شده حالم بده نمیدونم چیکار کنم شوهرم تازه رفته سرکار هنوز حقوق نگرفته من خیلی استرس دارم نمیدونم چیکار کنم خون ریزیم بند بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بهترین کار که دکتره اما اگر قرص هورمونی مثل ال دی یا اچ دی یا سیپروترون کامپاندداری فعلا بخور ت ...

رفتم ی دکتر بدرد نمیخورد ی قرص بهم داد فک کنم مثل همین ال دی اینا باشه اسمش سیبل هست چند دفعه خوردم بعد ک ی روز نمیخوردم دوباره شروع میشد الان دوروزه میخورم ولی فرقی نکردم همه زندگیم قرمز شده😭😭😭😭😭

رفتم ی دکتر بدرد نمیخورد ی قرص بهم داد فک کنم مثل همین ال دی اینا باشه اسمش سیبل هست چند دفعه خوردم ...

عزیزم سیپروترون کامپاند هم امتحان کن ورقی 3، 4 هزار هست بخور تموم بشه ول کن پریود بشی دوباره طبق دستور فکر کنم روز 3یا 5 پریود شروع کن ان‌شاءالله این مفیده ولی چندماه باید بخوری گلم