2777
2789
عنوان

سلام کسی بیداره ؟ مشورت میخوام

89 بازدید | 7 پست

پریروز اولین جلسه آموزش شهر رانندگیم بود ، مربیم خانمِ،

همزمان با شروع فهمیدم باردار هم هستم و مربی را مطلع کردم ،

دیروز با اینکه میدونست من باردارم و بچه ی کوچیک دارم  در مسیر رفت ماسک نزده بود و بین راه پدرش زنگ زد و حالش را پرسید 

و خودش گفت که دیشب گلو درد داشتم و گفت ماسکم عقبه تا پیاده شدم میزنم و بعدا زد ،

الان تو این ساعت بچه ام تب کرده خودم هم حس سرماخوردگی دارم ، خیلی از دستش ناراحتمکسی که عمدا رعایت نمیکنه و میدونه مریضِ عذاب وجدان نمیگیره؟

، به نظرتون چکار کنم؟اگه بخوام آموزشگاه مربی را برام عوض میکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریعا اب جوش بذار،10گرم کندربذارتوش باقاشق هم بزن ولهشون کن ی قاشق گلاب بخور فوق العادس.این ازین

مطلب بعدداروی طب سنتی ترکیبی امام موسی کاظم بگیر بخور واقعن فوق العادس.حتمابگیراستفاده کن

خدایا آنکس را ک شعور ندادی،چه دادی🙄🙄متاسفانه از روزاول 1نفر کل این کره خاکی رو آلوده کرد واین چنین شد ک بخاطرنفهمی وبیشعوری بعضیا ک ادعاشون آدمو نصف میکنه باید1عده بدبخت جون بدن و1عده هم شب وروزاسترس نابودشوکنه.تف برادم بی شعور.