2777
2789

خب از اول بخوام تعری کنم هردوتا جاری ادمای خوبی ان و مشکلی باهم ندارن

فقطططططط جدیدا یه موردی پیش اومده که من سعی میکنم قطره چکونی نگم به جاش شماهم قشنگ و صادقانه نظر بدین ببینیم کی درست میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب 

جاری کوچیکه جدیدا بچه دار شده و 27 سالشه و اسباب کشی کردن رفتن یه شهرک که داخلش امنیت داره و بالای شهر هم هست

جاری بزرگه هم دوتا ماشین دارن و حدودا چهل ساله اس و یکی از ماشین هارو میارن تو شهرک جاری کوچیکه پارک میکنن که مشکلی پیش نیاد

شوهرشم کارش شهرستانه و چندوقت یه بار میاد چند روز میمونه و ماشین هارو گاهی جا به جا میکنه و ...

بله

خلاصه اینا حدودا ده ماهی هست که اینکارو میکنن و با اینکه ماشینشون روبروی خونه ی جاریه پارکه تاحالا یک بارم نیومدن یه سر بزنن یا سلام علیکی کنن

بله خلاصه اینا حدودا ده ماهی هست که اینکارو میکنن و با اینکه ماشینشون روبروی خونه ی جاریه پارکه تاح ...

نخاستن مزاحم بشن 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
بله خلاصه اینا حدودا ده ماهی هست که اینکارو میکنن و با اینکه ماشینشون روبروی خونه ی جاریه پارکه تاح ...

خب اینجا کسی گناه کار نیست 

ما را از مرگ می ترسانند انگار ما زندیم😏😏

چه زشت خب یه حال هم ازشون میپرسیدن

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

با اینکه رفت و امد هم دارن باهم هرموقع مهمونی ای باشه

خونه ی جاری بزرگه هم پایین شهره

حالا چندباری پیش اومد ک دیده شد خانوادگی اومدن ماشین جا به جا کردن و کلی ام کارشون طول کشیده ولی یک بار هم تا جلوی در نیومدن یه سلامی کنن یه احوالی بپرسن

حتی عموی بچه یه بارم دلش تنگ نشده نیومده بچه رو ببینه 

مادرشوهرشونم چندباری پیش اومده دیده و به شدت ناراحت شده از این کارشون