همسرم الان هفت ماهه که بیماری سختی داره و دوره های طولانی مدت بستریه. عملا فقط خودم و مادر همسرم میریم بیمارستان. برادرشوهر مجردم هم هر از گاهی میومد که فهمیدم به همسرم پیشنهاد مواد داده بود دیگه تصمیم دارم نزارم بیادش. خودم شبا بیمارستان و روزا سرکارم. الانم یکماهه که یه روز در میون کار و بیمارستان.
اونوقت هرکار پدرشوهرم میکنیم حاظر نیست یه شیفت بیاد کمک. میگه من روحیم متزلزل میشه. امشب دیگه قاطی کردم و عصبانیتمو جلو همسرم نشون دادم.
حالا عذاب وجدانم گرفتم.
قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
داداشم عمل کرد مامانم اورد دوماه نگهش،داشت چون زنداداشم بچه کوچیک داره
بعددوماه مامانم گف بسه دیگه خوب شدی بروخونتون
این حرفش به مذاقشون خوش نیومد اخرشم طلبکارشدن ازمون بامامانم یه دعوای حسابی کرد مامانمو هول داد رفت
😢😢
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
شما هم حق داری و ایکاش خستگی ات رو یه جای دیگه نشون میدادی شوهرت گناه داره
هر چی باهاشون حرف میزنی انگار نه انگار.
حتی بهش گفتم یه دکتر پیدا کنید تهران با هم بریم تهران و بیاییم شرایطش حاده . همین کارو هم نکرد. زنگ زد گفت کارایی که روحیه منو متزلزل میکنه به من نگید.
قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.