2777
2789
عنوان

شماهم قبل پریودی عجیب میشین؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 51 پست
منم منتظر یه بهونه ام بشینم گریه کنم که خدا رو شکر شوهرم همش بهونشو میده دستم. بداخلاقم میشم

اره دقیقا عین همسر من چرا اینا درک نمیکنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چندروز قبلش تمام غمهای دنیا انگار مال قلب من شده حتی اگه بشینم پای فیلم هم یکم احساسی بشم گریه میکنم😂یعنی واقعا نمیتونم جلوشو بگیرگ هم خیلی غمگینم هم خیلی گریه ای و دپ.

یه وقتاییم خیلی سگ میشم😊👊

کاربر قدیمی29 /1397     shm1991
اره دقیقا عین همسر من چرا اینا درک نمیکنن

از بس بی درک و شعورن . شوهر من همش بهش میگما موقعشه دقیقا این تو همون دوران انگار پریوده .

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
از بس بی درک و شعورن . شوهر من همش بهش میگما موقعشه دقیقا این تو همون دوران انگار پریوده .

ادم باید بزنه نصفشون کنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بعد جالبه پری ک شدم فرداش شادم😂😂😂😂دوقطبی شدیم رفته بابا

من یبار که سگ بشم گند بزنم بعدش دیگه انگار تخلیه شدم بقیه روزا اوکیه

من یبار که سگ بشم گند بزنم بعدش دیگه انگار تخلیه شدم بقیه روزا اوکیه

باید گند رو بزنی حتما😀

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
رمز موفقیتت!؟

دوستان یه گروه زدم واتساب کخ اونجا با هم باشیم بخدااا چون تنهام این کارو کردم کسایی ک دوست دارن بیان خیلب خوشحال میشم💜🧡💛❤️

قبلش میخاستم گروه به عنوان رژیم کاهش وزن باشه کسی. نیومد الان فقط چون تنهاام میخام بیاین

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴

من دقیقا اینجوریم بلا نسبت سگ واقعا وحشی میشم طفلی همسرم شب ک از سرکار اومد خسته بود ولی نمیدونم چرا یهو بهش گیر دادم گفتم برو دوبسته نواربهداشتی از جانبو واسم بخر حالا دوبسته داشتم ها😂😂😂

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍
باید گند رو بزنی حتما😀

اره حتما باید گند بزنم تو اعصاب خودمو بقیه تا تموم بشه ایندفعه دوبار گند زدم

رمز موفقیتت!؟

پروفتو دیدم دلم برا شرلوک تنگ شد:))))

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY