2777
2789
عنوان

شماهم قبل پریودی عجیب میشین؟؟؟؟؟؟

834 بازدید | 51 پست

من قبل پریودیم عین سگ میشم یهو الکی گریه میکنم به حدی که همسرم میگه این اشکا نمیدونم از کجا میاد بی دلیل بحث میکنم وقتی به خودم میام وفکرشو میکنم خجالت میکشم دیگه خسته شدم همش این مواقع با همسرم بحثمون میشه😭😭

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من افسردگی می گیرم دلم میخواد هیچکی دو رو اطرافم نباشه 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه عزیزم 

بهش میگن سندرم پیش از قاعدگی 

من خودم زودرنج و‌ حساس میشم 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
طبیعیه عزیزم  بهش میگن سندرم پیش از قاعدگی  من خودم زودرنج و‌ حساس میشم

خیلی داره عذاب آور میشه الکی الکی امشب به همسرم گیر دادم گریه گریه الان که رفت آروم شدم 😭

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه هفته قبل+یه هفته بعدش اینجوریم

موقع پریودی الکی میخندم کلا سرخوشم :/

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

منم منتظر یه بهونه ام بشینم گریه کنم که خدا رو شکر شوهرم همش بهونشو میده دستم. بداخلاقم میشم

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
خیلی دپ و افسرده میشم فرداش میبینی خیلی شادم دوباره بی دلیل دپ میشم موددددی

عین من