2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میخوابم‌ ولی تا یادمه هنیشه تنها قدم زدم‌

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
نه بابا من که بعدش عین چی سرمامیخورم آب دماغم آویزون میشه ترجیح میدم ماشین سواری کنیم تو این هوا

من ماشین سوتریشم دوست ندارم، نامزدم ناراحت شد که من میخواستم با تو بیرون برم چرا شاد و شنگول نبودی، حق داشته یعنی؟ 

توی سرما و بارون و آب هم قدم زدین؟ 

اره ولی واسه سوپر مارکت رفتن  این فاز ها با به من نمیاد 😅😅

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

من هوابارونی وسردبیشتردوست دارم باشوهرم خونه باشیم🙈🙊😂😂 دوران عقدم همین بودیم🙈😁اصلابه صدتاقدم زدن میارزه والاااااه😅😉

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍