2777
2789

سلام

به نظرتون چه کلاسی برم که خیلی نیاز به تمرین بعد کلاس نداشته باشه و بتونم هم به درسم برسم هم‌ اون‌کلاس رو برم و بعدها به دردم بخوره ؟سفالگری چطوره؟

اگه بنظرتون لطمه میزنه به درسم بگید که باشگاه برم(که رفتم دو هفته به خاطر گواهینامه‌ ول کردم چند وقتی ساعتاشون تداخل داشت)

و یا ورزش در خانه انجام بدم؟با یوتوب و اپلیکیشن ها!

اگه کلاس برم ییاده روی هم دارم تا کلاس ورزش هم محسوب میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی

ب نظرت من برم کلاس خیاطی همون بعد کلاسم میتونم سفارش بگیرم ینی میتونم بلدم؟؟؟

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
برنامه نویسی سایت و حتی اندروید اگه استعداد داشته باشی میتونی پروژه بگیری و نم نم درامد داشته باشی

کلاس های برنامه‌ نویسی بی نهایت شهریه بالایی دارن پارسال قیمت کردم ماهی 400 تومن بعد تمرین در خانه‌ میخواد 

اره چرا نتونی

ینی خیاطی درآمد خوبی داره؟ میتونم ماهی حداقل ۲ تومن دربیارم؟

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
ب نظرت من برم کلاس خیاطی همون بعد کلاسم میتونم سفارش بگیرم ینی میتونم بلدم؟؟؟

خوب بدوز من مشتریت اخه من لباسای بازار رو قبول ندارم بیشتر می دم خیاط

کجا به رتبه کردار میرسد گفتار