2777
2789
عنوان

ملاک های ازدواج!

126 بازدید | 10 پست

سلام وقت به خیر 

سوالی که ذهنم رو درگیر کرده این هست که با توجه به اینکه من دختری هستم شاغلم انتظار دارم همسر آینده شغل مناسب و خونه و ماشین داشته باشه 

اما اکثر خواستگار هایی که دارم خونه ندارند و انتظار منو زیاده خواهی میدونن 

به خاطر شرایط بد اقتصادی این توقع واقعا زیاده خواهیه؟    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم من خودم خونه داشتم الانم شاغلم ولی همسرم وقتی اومد جلو خونه نداشت با کمک هم خریدیم 

زندگی مشترک اسمش روشه باهم باید ساختش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نه هرکسی واسه خودش یه سری معیار داره

همون اقایونی که این معیارات رو زیاده خواهی میدونن خودشون صد تا معیار واسه خودشون دارن که از نظر خودشون خیلیم مهم و ضروریه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

منم همینطور 

خودم شاغلم خونه و ماشین هم دارم 

خواستگارم هم که جواب مثبت دادم ملاک هام خانواده اش بود . خونه و ماشین . باطن خوب . وضعیت مالی و اخلاقی و اینکه از پس زندگی برمیاد بود🤷‍♀️

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪