2777
2789

سلام دوستان دکتر مغز اعصاب برای فرد تصادفی میخوام توی تهران باشه خواهشا بحث جون یک جوونه اگر میشناسید معرفی کنید .از کما دراومده ولی مشگل مغزی پیش اومده ممنونم

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
جراح مغز و اعصاب میشناسم نمیدونم به کارتون میاد یا نه اگه تونستین باهاش مشورت کنین  دکتر گیو ش ...

خوبه عزیزم؟ برا تصادفی بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه عزیزم؟ برا تصادفی بوده؟

یکی از بهترین جراح های ایرانه 

استاد شهید بهشتیه

حالا شما باهاش مشورت کنین اگه کار خودش بود که کمکتون میکنه اگه نبود حتما بهترین متخصص رو بهتون معرفی میکنه 

میتونین هم از طریق واتس اپ و اینا مشورت کنین باهاشون شاید نیاز نباشه تا مطب برین 

ولی خب از یه طرف ممکنه بیمار شما به متخصص مغز و اعصاب نیاز داشته باشه که میگم اگه باشه اگه از دکتر بخواین احتمالا بهترین رو بهتون معرفی کنه 

یکی از بهترین جراح های ایرانه  استاد شهید بهشتیه حالا شما باهاش مشورت کنین اگه کار خودش بود ک ...

چطور میشه از طریق واتساپ باهاشون تماس گرفت .خسته شدیم از بس رفتیم مطب های مختلف و هیچ

چطور میشه از طریق واتساپ باهاشون تماس گرفت .خسته شدیم از بس رفتیم مطب های مختلف و هیچ

فکر کنم تو سایتشون شماره ها باشه 

منشی جوابتونو میده و با دکترمشورت میکنه

من یکی از اقوامم تو تعطیلات عید باهاش مشورت کرد و مدارک فرستاده بود دکترم جوابو از طریق منشی میداد بهشون 

بیمارستان امام خمینی هم بخش مغز و اعصابش خیلی عالیه اگه تونستین اونجا هم یه سر بزنین

خود دکتر گیو شریفی هم تو تهران مطبش سمت توانیر تو بیمارستان لقمان کار میکنه و بیمارستان عرفان 

فکر کنم تو سایتشون شماره ها باشه  منشی جوابتونو میده و با دکترمشورت میکنه من یکی از اقوامم تو ...

خیلی ازت ممنونم

فکر کنم تو سایتشون شماره ها باشه  منشی جوابتونو میده و با دکترمشورت میکنه من یکی از اقوامم تو ...

ممکنه شماره منشیشو بگیری عزیزم شمارش تو سایت نیست واقعا ممنونت میشیم

ممکنه شماره منشیشو بگیری عزیزم شمارش تو سایت نیست واقعا ممنونت میشیم

الان سایتو نگاه کردم پایین پایین صفحه نوشته که اطلاعات تماس

تو اینستا هم فکر کنم بتونی پیغام بذاری براشون