2777
2789

نوزادم ۱۰روزشه 

دو روز پیش با تلاش دادم گرفت ولی همش میندازه بیرون

دوس ندارم بهش بدم ولی مجبورم خیلی دنبال مکیدنه 

چیکار کنم عادت کنه بهش؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خب شیر خودتو چرا نمیدی.

شیر خودمو میدم

میگم مثلا رفتیم بیرون موقع گریه کردن من چجوری سینمو در بیارم بدم بهش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچم پستونکیه با توصیه پزشک بهش دادم چون رفلاکس داشت ونباید زیاد شیر میخورد ولی الان که دوسالشه درمونده ام بشدت بهش وابسته اس تو خواب بیدار میشه میگه مامان کو؟؟؟دلم میسوزه براش دوباره بهش میدم اصلا باید تو دستش باشه اگه میشه بهش ندید غریزه مکیدن عادیه مرتب شیرشو بهش بدید بقیشم نگران نباشید واقعا سخته ترکش

به دل خسته بگویید خدایی هست....
شیر خودمو میدم میگم مثلا رفتیم بیرون موقع گریه کردن من چجوری سینمو در بیارم بدم بهش

فدات شم همه بیرون میرن این مشکلو دارن مقطعیه بعد که بزرگتر شد ساعت شیرش مشخص تر میشه غذا خور میشه دیگه لازم نیست همه جا شیر بدی شما تا 6 ماهگیشو تحمل کن بعد کم کم درس میشه این مشکل

به دل خسته بگویید خدایی هست....
فدات شم همه بیرون میرن این مشکلو دارن مقطعیه بعد که بزرگتر شد ساعت شیرش مشخص تر میشه غذا خور میشه دی ...

پس بنظرت ندم