2777
2789
عنوان

حالم خرابه نمیفهمم شوهرم چشه

1254 بازدید | 20 پست

ما هشت ساله ازدواج کردیم و هیچوقت بینمون شک و گیر دادن نبوده و دوست خانوادگی هم خیلی کم داریم باهرکسی رفت امد نمیکنیم سهر غریب هستیم خونواده هامون شهر دیگه هستن

شوهرم دو هفته پیش رفت حیاطو شست اومد بالا اخلاقش کلا تغییر کرد گیر داد گوشیتو بده تا حالا اصلا ازینکارا نکرده بود یه خانومی دیوار به دیوار ما میشینه ویلای بغلی که با دوس پسرش همخونست و اینم بگم جفتشون شاغلن و چندساله باهم هستن 

این خانوم قبلا مربی شنای من بوده و میشناسیمش بعد شوهرم که اومد گفت تو با فلانی و دوس پسرش چه صنمی داری من حتی با این خانومم رفت امد ندارم چه برسه به دوس پسرش اصلا از نزدیک ندیدم گفتم قسم قران هیچی تا زنگ زدم به زنه اونم از هیچی خبر نداشت شوهرمم هیچی نگفت دیگه

و اخلاقش درست شد ولی میفهمیدم پیگیره انگار که یکی چرتو پرت بهش گفته بود خلاصه اونموقع بینمون اختلاف افتاد گفتم تا حالا بدون تو نرفتم تهران بلیط بگیر میرم

گفت باشه ولی نگرفت

بقیشو الان میگم

دخترم دنیای من♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

تا چند روز پیش تولد شوهرم بود همسایه پایینی خونواده موجهی هستن رفت امد داریم دعوت کردیم اونم گفت سوهرم میخاد داداششو زنداداششو بیاره اجازه هست گفتم به سوهرم گفت بگو بیارن عیب نداره خلاصه اومدنو خوش گذشت منم همیشه فقط با شوهرم میرقصم و بیستر کنارش بودم پوششم از همه بهتره همیشه

خلاصه یکی از دوستامون اومد درو رفتم باز کنم این برادر همسایه تو حیاط بود تا دوستم بیاد داخل شوهرمم اومد پایین و دید اونم تو حیاطه ولی ضوهر من اینجوری نبود بد دل نبود اصلا به این چیزا کاری نداشت

دخترم دنیای من♥️

عزیزم من جات بودم اصلا با این خانم حتی سلام احوال پرسیم نمیکردم اگه شماره ای داری بلاکش کن شوهرت میترسه رو شما تاثیر بزاره به شوهرت اطمینان بده ازش بدت میاد باهاش دوست نداری هم صحبت باشی ،،،اینجور آدما سم زندگی اند ،یا مرد وخراب میکنن یا زنو

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

خو

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

دیروز صبح سرکار ک بود پیام داده بهم راستشو بگو رفتی پایین بهت چیزی نگفت ازین حرفا گفتم نه بخدا فقط گفت اگه مهموناتون خونه رو پیدا نمیکنن برم بیارمشون شوهر من رو هیچکس اینجوری نبود ما همیشه رفت امد داشتیم اولین بارشه اینجوری شده خلاصه باور نکرد منم اعصابم خورد شد سرش گفت اصلا برو و‌فلان گفتم واقعی میرم باید برام بلیط بگیری خلاصه دوتا بلیط واسه امروز برای خثدمو دخترم گرفت شد ۱۴۰۰ بعد دیشب واقعا ناراحت بود هم اون هم من ما تاحالا یکشبم از هم جدا نخابیدیم و مثل رفیق بودیم رابطمون عالی بود همه میگفتن چ شوهر پایه و خوبی

دخترم دنیای من♥️

بعد صبح پیام داده برو‌توسایت بلیطو کنسل کن گفتم نمیشه غیر قابل استرداده بیا ببرتم فرودگاه اخه خیلی دوره گفت لازم نکردت بری فقط دلم تنگ دخترمون میشه بخاطر اونه گفتم حیفه بلیط جند روز میرم میام نذاشت برم و بلیط هم ۱۴۰۰پولش سوخت شد واقعا نمیدونم چیکار کنم باهاش

دخترم دنیای من♥️