2777
2789

پسر کوچیکم ۲ سالشه ولی خیلی کم حرف میزنه همه رو با اشاره میگه قشنگ.

بچه های شما چند سالگی حرف زدن؟ پسر بزرگم سر ۶ ماه شروع کرد حرف زدن ولی این نه ،☹️

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم

همه بچه ها مث هم نیستن

نگران نباش

دختر من کم حرف میزد همه میگفتن چرا حرف نمیزنه،الان سه سالشه یهو افتاد به حرف الان میگم مامان ی دیقه نفس بکش،ی چیزایی میگه😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دو سالشه اما کامل حرف نمیزنه همه میگن این چرا حرف نمیزنه    

همه رو خفه کن😌

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

من پسرم دو سال و نیم تازه به حرف افتاد ،دو سه ماهه هم کامل شد، چقدر بردمش گفتار درمانی اصلا فایده نداشت ارادی حرف نمیزد، بعدا که با یه روانشناس کودک صحبت کردم گفت دو سال و نیمگی شروع به حرف زدن کردن در پسران اصلا غیر طبیعی نیست، حالا که چهارسالش تموم شده باید بهش بگیم یکم کمتر حرف بزن  

درسته مثل هم نیستن

مثلا آب میخواد با اشاره میگه وقتی میفهمم میگم آب میخوای بگو آب میگه. وقتی گریه میکنه از دستش ناراحتم ماما میگه وای اینجوری من هرچی میگم نمیگه ماما.

یا داغی و ... رو با اشاره بهت میگه یا دشویی رو نگرانم الان سرچ کردم میگن ۲ سالگی ۵۰ کلمه باید بگه پسرمن سرجمع ۵ تا کلمه میگه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
درسته مثل هم نیستن مثلا آب میخواد با اشاره میگه وقتی میفهمم میگم آب میخوای بگو آب میگه. وقتی گریه م ...

پسر من میگه خیلی از کلمه ها رو ولی جمله نمیتونه بگه ولی دسشوییش رو نمیگه هر کاری میکنم🥴😬😐

درسته مثل هم نیستن مثلا آب میخواد با اشاره میگه وقتی میفهمم میگم آب میخوای بگو آب میگه. وقتی گریه م ...

نگرانی ببرش پیش دکتر

ولی دختر منم ی بار گفت آب دفعات بعدی من و میبرد نشون میداد،دکتر گفت لج میکنه توجه نکن فقط باهاش زیاد حرف بزن،ببین آهنگ خیلی تأثیر داره،ولی باز با دکتر مشورت کن