2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین خواستگارم خسیسه ؟

467 بازدید | 47 پست

از نظر تحصیلات و قیافه خیلی خوبه

از نظر شغل خوبه

خانوادشم معمولی یعنی یکم سطح شون پایین تر از ماعه 

حالا در مورد اخلاقیاتش ک منو دودل کرده اما مامانم میگه قبولش کن

جلسه اولی که همدیگرو دیدیم تو پارک قرار گذاشتیم جلسه دوم خودشون زنگ زدن که خوششون اومده باز تو همون مارک قرار گذاشتن

جلسه سومی که قرار گذاشتیم گفتن کجا بریم گفتم نمیدونم پارک که دیگه نمیشه.. گفتن بیاین فلان کافی شاپ که کافی شاپ بدی ام نبود

جلسه چهارم اومد دنبالم تو ماشین حرف زدیم منم گفتم عیب نداره حالا هم دوری میزنیم هم صحبتامونو میکنیم 

جلسه اخری که قرار شد صحبت های نهایی رو بکنیم که بیان خونه با خانوادش‌

اومد دنبالم من حتی گفتمم کجا بریم؟ گفت نمیدونم

حدود ۲ساعت و نیم تو ماشین حرف زدیم.. شیشه های ماشین کاملا بخار گرفته بود دیگه 

بعدشم منو رسوند 

🕊️ free

بچها من واقعا برام مهم بود حتی تعارف کنه بگه گشنت نیست؟ اصلا شام هیچی

نمیتونست یه ابمیوه بگیره؟

خودم واقعا از دلم رفت با این حرکتش 

نظر شما چیه؟ من حساسم یا واقعا حق باهامه

🕊️ free

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک بر سرش چهار جلسه حرف زدی یه نهار بهت نداده؟  شاید نرمال باشه  شاید توقع من بالاست

نه ما همش شبها قرار داشتیم حالا شام هیچی ولی یه ابمیوه هم نگرفت دوسه ساعت تو ماشین حرف زد

🕊️ free

شاید انقد مشغول صحبت بود یادش رفته

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤