2777
2789

سلام دوستان.شما چطور در طی ترم درس میخونید؟

اصلا میخونید؟

میانترم و از اون بدتر امتحانات ترم رو چطور پاس میکنید؟

یکی به من بگه من چجوری این حجم از کتاب ها و جزوه ها رو باید بخونم؟

(چجوریه که بعضیا هم درس میخونن، هم خانه داری میکنن و هم سرکار میرن و باز وقت اضافه هم دارم ولی من نه😑)

راستی شما حضوری میرید یا مجازی میخونید؟

مگه دانشجو جماعت درس میخونه اصن؟😁🤭

خب ببین میانترم که همون از یه هفته قبلش شروع میکنم کم کم میخونم، پایانترم هم موقع فرجه یدور میخونم. بقیه ترم تقریبا هیچ

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۱۶ آذر ما کلا حضوری میشیم احتمال زیاد

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

من والا رشتم جوری بود هر درس کلا یه پروژه بود، درس خوندنی نبود، بیشتر باید پروژه کار میکردیم، در کنارش کار هم میکردم

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
مگه دانشجو جماعت درس میخونه اصن؟😁🤭 خب ببین میانترم که همون از یه هفته قبلش شروع میکنم کم کم میخون ...

من موندم از کجا شروع کنم اینقدر حجم درسا زیاده بعضی درسا رو که به خودم زحمت ندادم کتاب بگیرم😀

وای من ترم اولم مجازی🙇🏻‍♀️درسا از دبیرستان سنگین تر شده🤦🏻‍♀️فقط من اونی رو ک گفت برین دانشگاه را ...

اع پس سختر میشه😓💔 ناامید شدم از زندگی💔😑

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
من موندم از کجا شروع کنم اینقدر حجم درسا زیاده بعضی درسا رو که به خودم زحمت ندادم کتاب بگیرم😀

ما رفرنس زیاد نمیخونیم همون جزوه استاد فقط. اره خب حجم زیاده ولی بپا از استاد عقب نیفتی که دیگه سخت میشه رسید به درسا

وای من ترم اولم مجازی🙇🏻‍♀️درسا از دبیرستان سنگین تر شده🤦🏻‍♀️فقط من اونی رو ک گفت برین دانشگاه را ...

دقیقاا🪚🥴

انقدر که الان استرس دارم سر کنکور عین خیالم نبود😅