سلام خانوما دخترم تب داره با اسهال آبکی دیشب استفراغ میکرد بردمش دکتر گفت عفونت رودس میکروب وارد بدنش شده از دیشب که شربت میدم بالا نمیاره اما اسهال آبکی 4دفعه داشته دکتر بهش چرک خشک کنم داده حالا نمیدونم ببرم بیمارستان سرم بزنن یا لازم نیس خوب میشه ببخشید لطفا اونایی که تجربه دارن بگن
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
3 ماهشه پس چرا دکترش نداد؟؟ خاهش میکنم جواب بدید با دارو خوب میشه یا باید بستری کنیم؟؟
خدا حفظش کنه براتون 🌸
من فکر کردم بزرگتره، شماره دکترش رو داشته باشین و هر موقع سوالی داشتین ازش بپرسین
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.