الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
از خودم گفتم تا کسی تعبیر نکرده خیلی خطرناکه پیامبر فرمودند اولین کسی ک تعبیر کنه همون میشه.مواظب باش خانوم فقط باید به کسی گفت ک مطمعنی هیچ حسادتی ندار ک تعبیر به خیرکنه اینجا ک اصصصصصلا حسود و بدخواه ندار.🤣🤣😜😜😒
ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
آره آشنا هستن یکی مادربزرگم که همیشه کم حرف میزنه درحد یک کلمه یا یک جمله مادربزرگم دو شب خواب دیدم پدربزرگمو هم یه شب حرفی نمیزنن یا کم میزنن پدربزرگم از یه جایی رد میشد از دور بهم سلام داد با دست منم بهش گفتم التماس دعا
خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
احتمالا تو بیداری هم رفتاری مشابه همین رفتار رو داری ینی دیگه فقط به اموات التماس دعا نگفته بودی که دیگه اونم گفتی برو راحت بخواب
دنیا جای خوبی میشه وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن.بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف) امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.