2777
2789
عنوان

چیکار کنم

116 بازدید | 20 پست

بچه ها شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه اصلا ابراز علاقه نمیکنه نگید بلد نیست چون دیدم با عشقش چطوری حرف می‌زد و بهم خیانت کرده بود چند سال پیش دارم نابود میشم با کسی زندگی میکنم مثل برادرمه نه همسر

باهاش حرف بزن عزیزم بگو من توجه میخوام محبت نیاز دارم از طرف تو ولی با قربون صدقه ها خوب قشنگ بغلش کن یکمم گریه کنی خوبه😢😢

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش حرف بزن عزیزم بگو من توجه میخوام محبت نیاز دارم از طرف تو ولی با قربون صدقه ها خوب قشنگ بغلش ک ...

هزار بار گفتم بهم توجه کن اصلا اینکارو نمیکنه ولی به خانوادش شدیدا توجه میکنه و فقط فکر پولن 

باهاش حرف بزن عزیزم بگو من توجه میخوام محبت نیاز دارم از طرف تو ولی با قربون صدقه ها خوب قشنگ بغلش ک ...

باورم نمیشه ...این چه راهکاریه ...میخوای به پاش بیفته التماسشم بکنه؟یه ذره خودتونو دوست داشته باشین.واسه خودتون ارزش قائل شین ...گریه کنه اخه؟!!

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
آره 😢

والا خیلی عجیبه...نمیخوام بد به دلت راه بدم اصلا دلم نمیخواست اینو بگم ولی ازش مطمئنی؟میدونی که الان بهت متعهده؟آخه خیلی عجیبه برا یه مرد ۵ ماه رابطه نداشتن

والا خیلی عجیبه...نمیخوام بد به دلت راه بدم اصلا دلم نمیخواست اینو بگم ولی ازش مطمئنی؟میدونی که الان ...

مطمئن نیستم بهش دو سال پیش بهم خیانت کرد با دوست دخترش که دو تا بچه هم داره. به اون ابراز احساسات و علاقه می‌کرد اما یه بارم بهم ابراز احساسات و علاقه نکرد به اون میگفت تو تنها عشقمی تا حالا یه بارم نگفت بهم دوست دارم نمیدونم شاید الان با یکی دیگست این راهو ادامه بده طلاق میگیرم زندگی فقط خوردن و خوابیدن نیست

حتما برو پیش مشاور،با عصبانیت تصمیم نگیر

قبل از اینکه بچم بدنیا بیاد هر روز میومد سمتم بدنیا اومد تا 8 ماه نیومد بعد خیانت دیدم ازش اصلا رابطه نداریم میاد خونه سرش تو گوشیه تا بخوابه. تا بخوام حرف بزنم کاری میکنه دعوا شه 

طوری می‌خوابه کل تختو میگیره مجبورم برم رو مبل بخوابم

اشتباه میکنی،جای خوابتو به هیچ عنوان عوض نکن.بهش بگو برو اونطرف تر جای من نیست ولی جای خوابتو عوض نکن

اشتباه میکنی،جای خوابتو به هیچ عنوان عوض نکن.بهش بگو برو اونطرف تر جای من نیست ولی جای خوابتو عوض نک ...

میگم میره اونورتر بعد دوباره یه کاری میکنه من برم بیرون از اتاق مثلا پشتشو سمتم میکنه باد در میکنه